Arthur Stulien | Viåsen jaktlag

Når Arthur Stulien entrer scenen på Høyt & Vilt 19. august, har han invitert med seg gjengen fra Viåsen Jaktlag, og publikummet på Eikerapen vil få servert TIDENES FØRSTE konsert med gjengen frå Viåsen Jaktlag! 

Viåsen Jaktlag musikken starta med ein idé frå Ånund Stulien om å ha ein sang dei kunne ha til jaktlaget. Idéen blei ei utfordring broren Simon tok på strak arm, som begynte på «Revelosen». I løpet av prosessen blei med-låtskrivere Erik Røysland og Arthur Stulien tatt med, og revejakt-sangen gjekk på i det digitale musikkmarkedet 28. juli 2021. I juni 2023 har sangen godt over ein halv million avspillinger – bare på Spotify! I februar 2023 kom oppfølgeren «Sporet», og i slutten av juni kommer ei ny og spennende låt, nemlig «Ein Jeger Veit Godt». Viåsen Jaktlag består i hovedgrunn av Ånund Stulien, Simon Stulien og Erik Røysland, med Arthur Stulien som vokalist på alle sangene innspilt per dags dato. 

1 thoughts on “Arthur Stulien | Viåsen jaktlag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.