Høyt og Vilt

Utstiller

En meget god plass å vise seg frem på

Villmarksdagene er en møteplass for oss som trives i naturen. Her hos oss samler vi likesinnede til ei meget trivelig helg på Eikerapen

Villmarksdagene er en ypperlig arena for å vise frem friluftproduktene dine

Bestill plass

Vis Hva Du Driver Med

Håndarbeid mm

Nye Kunder

Større nedslagsfelt for dine produkter

Server Dine Produkter

Smak og Smatt

Bekjentskap

Bli kjent med andre i din bransje

Vis deg frem på villmarksdagene

01.

Merkevarebygging

Ved å ha en egen stand på Villmarksdagene, kan du også øke bevisstheten om bedriften din og merkevaren din blant potensielle kunder.

02.

Økt synlighet

Ved å delta som utstiller, får du muligheten til å vise frem merkevaren din og produktene dine for tusenvis av interesserte besøkende.

03.

Muligheter for direkte salg

Villmarksdagene gir deg muligheten til å selge produkter direkte til kunder, noe som kan øke salget ditt og øke lønnsomheten din.

Høyt og Vilt

Få tips og triks for å oppnå suksess som utstiller på Villmarksdagene på Eikerapen

Planlegg utstillingen din nøye, inkludert hva du vil vise frem, hvordan du vil vise det frem, og hva slags aktiviteter du vil tilby besøkende.

Sørg for at produktpresentasjonene dine er attraktive og tiltalende for besøkende. Bruk visuelle hjelpemidler som bilder, videoer og skilt for å fremheve produktene dine.

Tilby engasjerende aktiviteter for besøkende, som konkurranser, demonstrasjoner og prøveprodukter, for å øke interessen og bevisstheten om merkevaren din.

Villmarksdagene på Eikerapen gir deg som bedrift en unik mulighet til å øke synligheten, salget og merkevarebyggingen din. Ved å følge trinnene for å oppnå suksess som utstiller, kan du sikre at du får mest mulig ut av deltakelsen din og når dine mål på arrangementet.

Gallery

Gi Oss et Ring

Telefon: +47 47702120

sandra@hoytogvilt.no

 

Kontaktside